Musikkbanken – ny noteordning

KFUK-KFUM har i samarbeid med Cantando musikkforlag den store glede av å presentere Musikkbanken – en ny og forbedret noteordning for våre Ten Sing- og Tween Sing-grupper. Prisene er de samme, dere får like mange sanger, men tilbudet er nå bedre enn noensinne!

Den største endringen er at vi nå vil gi ut noter fortløpende gjennom året. Det betyr at vi kan være raskt ute med nye hits, og at gruppa får jevnlig påfyll av nytt notemateriell gjennom året. Tidligere har vi hatt en lang produksjonsperiode for å kunne klare å ferdigstille alle låtene til skolestart. Dermed har det tatt lang tid fra innholdet har blitt bestemt (februar) til notene har blitt distribuert til gruppene (august).

Ikke bare gir vi ut noter fortløpende, nå blir det også mulighet for Ten Sing og Tween Sing å komme med ønsker om hvilke låter vi skal gi ut. Vi relanserer Facebook-siden «En gang Ten Singer, alltid Ten Singer» under det nye navnet «Musikkbanken». På denne siden legger vi ut en Spotifyliste der alle kan komme med ønsker om hvilke låter de ønsker noter på. Du kan også foreslå låter direkte på Facebooksiden. Når vi har et tilstrekkelig antall låtforslag, vil vi ha en avstemning på Facebook-siden.

Vi har laget en helt ny og oversiktlig nettside www.musikkbanken.no der dere enkelt kan få med dere hva som til enhver tid er de sist utgitte titlene.

Vi samarbeider også med tjenesten Choral Practice om å gi ut øvingsfiler/singback på et utvalg låter. Her kan dirigenter og musikere logge seg inn med en kode man mottar som abonnement, og høre på hver enkelt stemme/hvert enkelt instrument.

Alle medlemskor i KFUK-KFUM får 25% rabatt på alle noter hos Cantando musikkforlag. Utvalget er stort på shop.cantando.com, og det meste kan lastes ned og printes ut direkte.

 

Dette er nytt:

 • Fortløpende utgivelser gjennom året
 • Først med de nyeste hitsene
 • Tilgang til øvingsfiler/singback for ulike stemmer og instrumenter
 • YouTube-videoer til hjelp for dirigenter
 • Noter med bandblekker
 • PowerPoint-filer med sangtekster
 • Oppdatert og forbedret nettside med bedre oversikt
 • Mulighet for å komme med forslag til ønskede sanger

 Øvingsfiler, singback og YouTube-videoer vil være tilgjengelig på et utvalg sanger.  

 I tillegg får dere:

 • Tilgang til over 200 titler for Ten Sing og Tween Sing
 • Fri tilgang til å printe ut de noter du trenger fra Ten Sing- eller Tween Sing-katalogen.
 • 25 % på alle Cantando-noter
 • Et bredt utvalg sanger med tilpassede korarrangementer
 • Spesialtilbud på titler fra Cantando musikkforlag

Nye utgivelser

Vi starter allerede nå og gir ut låta «Up&Up» fra Coldplays siste plate til Ten Sing-grupper. Flere Coldplay-låter har blitt store hits i Ten Sing, slik som «Fix you» og «Every teardrop is a waterfall». Dette er nok en perfekt Ten Sing-låt med et fleksibelt arrangement slik at det kan passe for alle slags typer grupper. Les mer om «Up&Up» på www.musikkbanken.no. Etter lang ventetid og stor etterspørsel vil vi om kort tid også utgi låt og salme fra TT:15. Begge sangene med korarrangement og singback vil bli lagt ut på www.musikkbanken.no

For Tween Sing gir vi ut Katy Perrys store hit «Roar» som tidligere er gitt ut for Ten Sing. Les mer på www.musikkbanken.no

Fleksible utgivelser

Det blir utgitt totalt 15 låter til Ten Sing og 10 låter til Tween Sing. Vi satser i første omgang på en frekvens med utgivelser cirka fire ganger i året for Ten Sing og tre ganger i året for Tween Sing. Det fine er allikevel at vi har muligheten til å være fleksibel på dette, f eks hvis det blir utgitt en ny hitsingel mange grupper ønsker seg. Dere som dirigenter/voksenledere kan også være med på å komme med innspill på når det er mest gunstig å motta nye noter. Vi kommer til å sende ut en sms når nye noter er tilgjengelig, samt at det blir informert om på nettsiden og Facebook.

Fakturering

Det blir ingen endringer i faktureringstidspunkt. Det vil si at vi fortsatt vil sende ut faktura etter at frifondmidler har blitt utbetalt til gruppene tidlig i desember. Dere som allerede abonnerer på notepakkene får dermed noen bonuslåter i år, siden notene dere fikk i august også gjelder for første semester i 2016.

Alle tilbakemeldinger tas imot med takk, vi vil at dette skal fungere så optimalt som mulig slik at det blir et notetilbud som er uunnværlig for våre grupper.