Ressursmateriell for barn og tweens

4ef823ae-b124-42e2-9cdb-b70b9586313d3d594389-553d-4f91-a9dd-b08aac49524b

STÅ OPP

–  ressursmateriell for barn og tweens

Stå opp er en musikal og et trosopplæringstiltak for barn og tweens om oppstandelse og om å lage oppstand. Stå Opp egner seg godt til påsketiden, men har tematikk som er aktuell hele året. Sangene kan benyttes enkeltvis i gruppa eller i en opptreden, eller fremføres som musikal i liten eller stor skala – alt ut fra de ressursene som er tilgjengelig på hvert enkelt sted.

Ressursmateriellet til musikalen består av ni sanger, notehefte og et innholdsrikt ressurshefte. Stå Opp hjelper deg å legge til rette for gode møtepunkt der barn og voksne sammen kan utforske oppstandelsen, mysteriet som ingen av oss helt og fullt kan forstå. Materiellet gir dere ulike måter å jobbe med stoffet på. Det er sang og musikk, men også dans og drama, forming og scenisk arbeid, film og foto, lek og alvor.

Musikken
De ni sangene favner en stor genrebredde, alt fra tøffe poplåter til rolige ballader. Sangene er tilgjengelige på cd eller kan lastes ned digitalt, både med og uten singback. De kan også høres på Spotify, TIDAL, iTunes osv.

Noteheftet
I noteheftet er sangene gjengitt med enkle tilrettelagte noter for barnekoret, eller til pianoet hjemme i stua, med notelinjer og besifring. De kan synges av solister eller av bare kor. De kan akkompagneres av piano, gitar, band eller singback.

Ressursheftet
Ressursheftet inneholder ideer til hvordan arbeide med temaet oppstandelse i større eller mindre grupper av barn og tweens. Her er blant annet gruppeaktiviteter og andakter, sceneforslag og manus.

Produktene kan kjøpes fra KFUK-KFUMs nettbutikk

Musikken er også tilgjengelig for digital nedlastning på KFUK-KFUM musikk