Ny ordning for Musikkbanken fra 2020

KFUK-KFUM Norge har inngått en avtale med Norsk Noteservice om en ny noteordning for korgruppene våre. Abonnementsordningen slik dere kjenner den fra tidligere er nå avsluttet og vi går over til en løsning der man kjøper enkelttitler. Korarrangementer selges som notesett, slik at man kjøper en note per medlem i gruppa. Det gjelder uavhengig av om medlemmene faktisk står med hver sin fysiske note eller ikke. Notene kjøpes direkte i www.notebutikken.no

De fleste titlene vil være tilgjengelig digitalt som en printbar pdf. Enkelte tidligere titler vil være tilgjengelig som fysisk produkt. 

KFUK-KFUM vil fortsette å  ha det redaksjonelle ansvaret for våre kataloger Tween Sing og Ten Sing. Ønsker om nye titler kan sendes på mail til musikkbanken@kfuk-kfum.no 

Hvordan komme i gang?

  • send en mail til Musikkbanken for å motta rabattkode for din gruppe (gir 20% rabatt på alle Ten Sing og Tween Sing titler)
  • gruppa får også 10% rabatt på øvrige produkter i Notebutikken
  • gå inn på www.notebutikken.no
  • opprett en ny bruker (spørsmål knyttet til kontoregistrering og tilgang til noter rettes til post@noteservice.no )
  • KFUK-KFUM katalogen finner du under fanen Kor & Sang
  • handle noter og last ned

Vi viderefører Musikkbanken.no, Spotify og Musikkbanken på facebook som portaler for vårt innhold. Her vil dere fortsatt finne oversikt over nye utgivelser med lenker til notebutikken (det vil ta litt tid før alle gamle lenker er oppdatert) 

Til tidligere abonnenter:

Det vil ikke faktureres noe for uttak av noter som er gjort i 2020 og tidligere abonnementer er nå avsluttet.